El grup

Les empreses que
formen Ximenez Group

Ximenez Group és la matriu que engloba un grup d’empreses especialitzades en il·luminació decorativa i artística. Dins de la seva estructura es troben les seves principals filials: Ximenez Iluminación i Ilmex, així com les seves diferents delegacions repartides per la Península i la Fundación Ximenez. Gràcies a totes elles, Ximenez Group és l’única companyia nacional capaç de contemplar un projecte d’il·luminació de principi a fi, amb mitjans i recursos propis.

Gràcies a l’expansió territorial de Ximenez Group al llarg de la seva història, la marca ha aconseguit assentar-se en nombrosos punts de la península Ibèrica. Així, Ximenez Group té delegacions pròpies a Catalunya, Alacant i Màlaga, així com a Portugal.

Ximenez iluminación el començament

Ximenez Iluminación va néixer en els anys 40 de la mà de Francisco Jiménez Carmona. El seu origen va ser la senzilla estrella de fusta fabricada i col·locada a l’aparador de la botiga d’electrodomèstics que don Francisco tenia al centre de la localitat. Aquí va començar tot el que avui és Ximenez Group, l’empresa líder en el sector de la il·luminació decorativa i artística.

Dins de la matriu de Ximenez Group, Ximenez Iluminación és l’empresa encarregada de la instal·lació i muntatge de les llums de Nadal, així com de fires i festes populars, de la gran majoria de capitals i grans ciutats del nostre país. Màlaga, Madrid, Barcelona o Vigo són algunes de ciutats que fa anys que confien en Ximenez Group i Ximenez Iluminación per a la decoració dels seus carrers i festes.

Ximenez Il·luminació va néixer el 1945 de la mà de Francisco Jiménez Carmona

Ilmex, el salt internacional de Ximenez

Ilmex by Ximenez Group és la marca de distribució internacional amb la qual el nom de Ximenez ha aconseguit arribar als cinc continents. Amb més de dues dècades d’història, Ilmex disposa de la principal fàbrica de motius del grup, en la qual es dona forma i es fan realitat els majors projectes d’il·luminació instal·lats per l’empresa.

Ilmex va arribar de la mà de la tercera generació de la família Ximenez. La qual continua apostant per la innovació, la transformació i la sostenibilitat com a principals pilars del grup, per continuar sent líders i arribar a ser l’empresa de referència en il·luminació decorativa arreu del món.
Arribar als cinc continents

Present en els cinc continents

Nostres delegacions

Gràcies a l’expansió territorial que ha sofert Ximenez Group al llarg de la seva història, la marca ha aconseguit establir-se en nombrosos punts de la Península Ibèrica. Així, Ximenez Group compta amb delegacions pròpies a Catalunya, Alacant i Màlaga, així com a Portugal.

Això els permet contemplar un gran volum de projectes, així com oferir una atenció més professional i especialitzada des de qualsevol punt del mapa.

Fundación Ximenez, apostant per la sostenibilitat

La creació de la Fundación Ximenez en l’any 2019 va venir motivada pel fort compromís que manté la companyia des dels seus començaments amb la sostenibilitat. Així, la Fundación es va crear amb l’objectiu principal d’actuar com a agent actiu en la lluita contra el canvi climàtic i la promoció de nous models de consum energètic més eficients i respectuosos amb el medi ambient. A més, Ximenez Group bolca sobre la seva Fundación un important treball de suport a entitats locals, regionals i nacionals, per tal de potenciar la seva Responsabilitat Social Corporativa a través de la col·laboració, donacions i patrocinis.

Compromesos amb el medi ambient

Notícies

Coneix les darreres notícies del Grup Ximenez

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez incorpora el primer equip totalment femení a la seva brigada d’assemblatge

El Grup Ximenez continua reforçant el seu equip amb la incorporació de les dues primeres especialistes en assemblatge i instal·lació d’enllumenat públic i estructures grans. Com a resultat, el Grup Ximenez té ara el seu primer equip de dones per a la instal·lació de l’enllumenat nadalenc. “La baixa presència de dones en camps relacionats amb […]

Continuar llegint 11 gener 2024
Uncategorized @ca

El Grup Ximenez torna a Vigo amb l’inici de l’assemblatge de la seva Caixa de Regals

El 12 de setembre, el Grup Ximenez va iniciar l’assemblatge d’una de les famoses estructures nadalenques de Vigo, un contracte atorgat a l’empresa amb seu a Puente Genil. Un equip d’instal·ladors de Ximenez es va traslladar a la ciutat gallega per començar la instal·lació de la gran Caixa de Regals, que una altra vegada estarà […]

Continuar llegint 11 gener 2024
Uncategorized @ca

Més de vint persones en situació de risc d’exclusió social s’han unit a Ximenez gràcies a la Fundació Don Bosco

El Grup Ximenez i la Fundació Don Bosco han signat un acord de col·laboració, mitjançant el qual més de 20 persones en situació de risc d’exclusió social s’han incorporat a la plantilla de la filial Pontana, Ximenez Iluminación. Mitjançant aquest acord, Ximenez ha proporcionat formació especialitzada a aquest grup de persones durant diversos mesos, amb […]

Continuar llegint 18 desembre 2023
Llegir totes les notícies