Notícies

Actualitat

Uncategorized @ca

El Grup Ximenez torna a Vigo amb l’inici de l’assemblatge de la seva Caixa de Regals

11 gener 2024

El 12 de setembre, el Grup Ximenez va iniciar l’assemblatge d’una de les famoses estructures nadalenques de Vigo, un contracte atorgat a l’empresa amb seu a Puente Genil. Un equip d’instal·ladors de Ximenez es va traslladar a la ciutat gallega per començar la instal·lació de la gran Caixa de Regals, que una altra vegada estarà situada a la intersecció de Gran Via i Urzaiz.

L’alcalde de Vigo, Abel Caballero, va anunciar l’inici de la instal·lació de l’enllumenat de Nadal de Vigo davant de periodistes i curiosos, col·locant la “primera pedra” de la Caixa de Regals il·luminada, amb la signatura del Grup Ximenez. A més d’aquest contracte, l’empresa té una altra concessió per altres estructures destacades, com el conegut home de neu. Ximenez Group també va ser l’única empresa que va participar en la licitació de l’enllumenat de Nadal general per als pròxims quatre anys, a l’espera de l’aprovació de les especificacions tècniques per a ser nomenat el nou concessionari de l’enllumenat de Nadal de Vigo.

La relació del Grup Ximenez amb Vigo data de 2018, quan van guanyar el contracte per als Nadals posteriors, que es va prorrogar fins a l’any anterior. Com informen alguns mitjans de comunicació, “Ximenez Lighting ha tornat a demostrar el seu compromís a la creació d’una experiència nadalenca màgica per als habitants i visitants de Vigo. Amb aquests nous projectes, la ciutat seguirà brillant amb el seu esplendor nadalenc característic durant els propers quatre anys.”

Les instal·lacions nadalenques també han començat a moltes altres ciutats d’arreu d’Espanya on el Grup Ximenez és responsable de l’enllumenat de Nadal. Treballadors i camions de Ximenez es poden veure en acció a Madrid, Granada, Badajoz, San Sebastián, Ceuta, Almeria, Huelva i Burgos. Més ciutats a tot el país i internacionalment s’uniran aviat a aquesta llista.

Amb més de 75 anys il·luminant el Nadal, el Grup Ximenez ha il·luminat les festes a centenars de ciutats d’Espanya i desenes de ciutats fora de les nostres fronteres. És l’empresa líder en l’indústria de l’enllumenat i una referència a nivell mundial, amb presència en més de cinquanta països i en tots els cinc continents. En la propera temporada de Nadal, Ximenez continuarà il·luminant molts països, introduint nous projectes i destinacions, augmentant així la seva presència internacional i reforçant la seva marca a tot el país.