Notícies

Actualitat

Ximenez Group

Ximenez Group, soci oficial d’il·luminació dels festivals del Grup Starlite

17 juny 2024

L’empresa cordovesa ha signat un acord de col·laboració per portar la màgia dels seus projectes d’il·luminació a Starlite Occident, Christmas by Starlite i Mar de Sons.

Ximenez Group, empresa de referència en el sector de la il·luminació artística i decorativa, s’ha convertit en soci oficial d’il·luminació del Grup Starlite per a tres festivals musicals de gran reconeixement nacional i internacional: Starlite Occident, que se celebra entre el 14 de juny i el 31 d’agost a Marbella (Màlaga), Christmas by Starlite, amb la primera edició celebrada a Madrid el passat mes de desembre, on Ximenez Group també va participar com a soci oficial d’il·luminació, i Mar de Sons, previst per a juny de 2025 a Benicàssim, València. Gràcies a aquest acord, l’empresa cordovesa serà l’encarregada d’omplir de llum, màgia i color aquests macro esdeveniments musicals per al gaudi de tots els assistents als seus concerts.

El primer dels festivals en què aterra Ximenez Group, després de la signatura d’aquest acord de col·laboració, és Starlite Occident. Celebrat anualment a Marbella, és considerat el millor festival boutique del món i conegut per ser un dels esdeveniments musicals i culturals més exclusius d’Europa, atreient artistes de renom nacional i internacional i milers d’assistents de tot el món. Aquest any, en la seva tretzena edició, amb la col·laboració de Ximenez Group, el festival promet elevar encara més la seva espectacularitat visual, oferint als participants una experiència inoblidable.

Mariano Ximénez, CEO de Ximenez Group, ha manifestat el seu entusiasme per la signatura d’aquest acord: “Estem encantats de unir forces amb el Grup Starlite, un equip que comparteix la nostra passió per l’excel·lència i la creativitat. Els assistents als seus concerts podran gaudir d’un espai transformant amb les nostres innovadores propostes d’il·luminació i d’un ambient màgic que complementarà l’àmplia oferta musical que recull la seva programació durant els dos mesos i mig que dura l’esdeveniment.”

La col·laboració amb el Grup Starlite permetrà a Ximenez Group desplegar la seva tecnologia d’avantguarda i els seus dissenys exclusius, integrant elements d’il·luminació que realçaran la bellesa natural de la Cantera de Nagüeles -l’espai on se celebra el festival- i crearan una atmosfera envoltant per a tots els assistents. Des de espectaculars instal·lacions lluminoses fins a detalls decoratius cuidadosament dissenyats, cada racó del festival brillarà amb el segell distintiu de Ximenez Group. Per a això, l’empresa de Puente Genil realitzarà un espectacular desplegament d’il·luminació que transformarà l’entorn de la Cantera en un espai màgic i envoltant amb mig milió de punts de llum.

Ximenez Group s’encarregarà d’il·luminar aquest prestigiós i reconegut festival amb una il·luminació que pretén crear un ambient màgic, utilitzant colors càlids que es barregen de manera harmoniosa amb els tons terra del lloc -un amfiteatre de roca a l’aire lliure envoltat de vegetació-, fins a crear una experiència visual inoblidable.

El projecte d’il·luminació, dissenyat exclusivament per a Starlite Occident, inclou palmeres, arbres i setos adornats amb cordills de llum blanca i càlida, cortines càlides i, el més impressionant, animals de grans dimensions que afegiran un toc únic i sorprenent al festival. Aquestes figures, que combinen art i tecnologia d’il·luminació d’avantguarda, són d’alumini lacat en or i blanc, amb acabats premium i detalls en xapes lacades, destacant tant pel seu gran tamany com per la seva elegància.

Animals de grans dimensions

En concret, els assistents als concerts que formen part de la programació de Starlite Occident seran rebuts al pàrquing per un mussol amb formes geomètriques de dimensions monumentals de 6 metres d’altura, al costat de dos conjunts de branques daurades que formen un arc. A més, un lleó, que evoca el lideratge; una zebra, que recorda la humilitat; un elefant i una girafa de 6 metres d’altura formaran part d’aquest projecte exclusiu d’il·luminació. D’altra banda, el talús de la Cantera serà il·luminat amb ametllers de 9 metres d’altura, decorats en tons roses i càlids, creant una atmosfera de somni que encantarà tots els assistents.

La il·luminació artística de Ximenez Group contribuirà significativament a que l’experiència que Starlite Occident ofereix a tots els seus assistents en cadascun dels seus concerts i experiències sigui inoblidable, destacant, una vegada més, el compromís d’aquesta companyia cordovesa amb l’excel·lència i la innovació en el disseny de tots els seus projectes.